Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asigurare mixta capitalizare + protectie boli grave
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Asigurare mixtă de viaţă cu acumulare de capital şi acoperire pentru cazul de deces din accident sau diagnosticare cu o afecţiune medicală gravă (conform listei specifice).

Lista afecţiunilor grave cuprinde: infarct miocardic, intervenţie chirurgicală de tip by-pass a arterelor coronare, cancer (tumoră malignă), accident vascular cerebral, insuficienţă renală cronică, transplant de organe (inimă, plămâni, rinichi, ficat, pancreas, măduvă osoasă), scleroză multiplă, paralizie, pierderea vederii.

ASIGURAREA PRINCIPALĂ
Evenimentele asigurate:

Supravieţuirea persoanei asigurate la sfârşitul perioadei contractuale

Decesul persoanei asigurate (natural sau din accident) pe parcursul derulării contractului

Diagnosticarea asiguratului în perioada de valabilitate a asigurării cu una din afecţiunile medicale grave stabilite în condiţiile speciale de asigurare

Contractantul asigurării: Persoană fizică cu vârsta minimă 18 ani sau o persoană juridică.

Persoana asigurată: Persoană fizică cu vârsta de minim 20 ani şi maxim 55 de ani. Vârsta maximă de ieşire din asigurare este de 65 de ani.

Durata asigurării: Minim 10 ani şi maxim 45 de ani.
Dacă persoana asigurată este diagnosticată cu una din afecţiunile grave stabilite în condiţiile speciale de asigurare, asigurătorul va achita suma asigurată corespunzătoare, sumă egală cu suma asigurată prin asigurarea de viaţă, împreună cu participarea la profit acumulată pentru contractul respectiv.

Protecţia prin asigurare pentru afecţiuni medicale grave începe după expirarea a 3 luni (perioadă de aşteptare), începând cu ziua menţionată în poliţă ca început al asigurării.

Prin diagnosticarea asiguratului cu una din afecţiunile medicale grave, acoperirea prin asigurare pentru celelalte evenimente asigurate încetează (atât pentru diagnosticarea asiguratului cu aceeaşi sau cu altă afecţiune, cât şi pentru decesul asiguratului în perioada de valabilitate a asigurării şi supravieţuirea asiguratului la expirarea contractului de asigurare).
Din Gura in Gura