Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asigurare apartamente in blocuri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se pot asigura apartamentele care au destinaţia de locuinţă, precum şi apartamentele din blocuri de locuinţe care au destinaţia de birouri.
Pentru apartamentele în blocuri sunt asigurate asigurate toate părţile clădirii din interiorul apartamentului aflat în proprietatea contractantului, precum şi părţile constructive adiacente locuinţei asigurate, a căror stare neafectată este o condiţie importantă pentru folosirea normală a locuinţei asigurate, inclusiv: zugrăveala, tapetul, aplicaţiile pe pardoseală şi perete, instalaţiile sanitare.

Valoarea asigurată a clădirilor este valoarea de nou, adică valoarea cheltuielilor practicate pe plan local pentru o construcţie nouă, inclusiv cheltuielile de planificare, proiectare şi utilităţi, fiind exclusă valoarea terenului.

In funcţie de finisaje, care pot fi de bază sau superioare, se stabileşte suma asigurată per metru pătrat.

Produsul de asigurare a locuinţelor este un produs flexibil, ce permite clientului să stabilească nivelul acoperirii, acesta putând alege între variantele de acoperire Standard şi Top.

In varianta Standard sunt acoperite riscurile determinate de: incendiu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor, furtună, grindină, presiunea stratului de zăpadă, prăbuşirea/desprinderea pietrelor sau a stâncilor, alunecarea de teren.

Varianta Top acoperă suplimentar faţă de varianta Standard riscurile determinate de: inundaţie, curgeri de noroi, avalanşe (acestea 3 fiind limitate la echivalentul in lei a 1.000 Euro), scurgerea apei din conducte (inclusiv prin coroziune sau prin defecte de etanşare), oferind şi acoperire de răspundere civilă pentru daune produse terţilor (maxim echivalentul în Lei a 5.000 Euro).
Din Gura in Gura