Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asigurare pentru case
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se pot asigura imobile cu destinaţia de locuinţă (case, vile, case de vacanţă, etc.) împreună cu anexele acestora (garaje, magazii, pivniţe, împrejmuiri).

Valoarea asigurată a clădirilor este valoarea de nou, adică valoarea cheltuielilor practicate pe plan local pentru o construcţie nouă, inclusiv cheltuielile de planificare, proiectare şi utilităţi, fiind exclusă valoarea terenului.

In funcţie de materialele de construcţie, finisajele şi dotările construcţiei – tâmplărie, podele, instalaţii, încălzire – sunt stabilite 3 categorii (dotări simple, standard şi superioare) în funcţie de care se determină suma asigurată per metru pătrat.

Produsul de asigurare a locuinţelor este un produs flexibil, ce permite clientului să stabilească nivelul acoperirii, acesta putând alege între variantele de acoperire Standard şi Top.

In varianta Standard sunt acoperite riscurile determinate de: incendiu, trăsnet, explozie, căderea aparatelor de zbor, distrugerea împrejmuirilor inclusiv prin coliziunea autovehiculelor neidentificate, furtună, grindină, presiunea stratului de zăpadă, prăbuşirea / desprinderea pietrelor sau a stâncilor, alunecarea de teren.

Varianta Top acoperă suplimentar faţă de varianta Standard riscurile determinate de: inundaţie, curgeri de noroi, avalanşe (acestea 3 fiind limitate la echivalentul in lei a 1.000 Euro), scurgerea apei din conducte (inclusiv prin coroziune sau prin defecte de etanşare), oferind şi acoperire de răspundere civilă pentru daune produse terţilor (maxim echivalentul în Lei a 5.000 Euro).
Din Gura in Gura